joi, 27 septembrie 2007

De neuitat...


Hmm... in viata ti se intampla atatea lucruri care merita sa nu le uiti niciodata. Sunt unice si speciale. Ce ramane la final?
De neuitat..prima zi din viata, chiar daca nu o ai in minte, o porti in suflet, prima cazatura, primul sarut, rasaritul si apusul soarelui, de neuitat primul vers asternut pe foaie, prima carte buna citita care nu te lasa sa o lasi din mana.
Incearca sa nu uiti momentele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, care au fost mereu langa tine si te invatau mereu sa zambesti indiferent de situatie. Tine minte, mereu, marea, culoarea ei si cum valurile ei iti mangaiau trupul. Marea te primeste mereu in bratele ei.
De neuitat, prima iubire, acea iubire frumoasa, naiva , pura, care nu stia ca avea sa moara...prima iubire parea nemuritoare, pastreaz-o asa in suflet chiar daca in realitate a murit. De neuitat, fiintele dragi ce au fost in viata ta, dar acum nu mai sunt, acele fiinte merita a fi iubite mereu...De neuitat melodia ta preferata ce iti rasuna mereu in minte atunci cand esti trist sau fericit, de neuitat zambetul celor din jur, fie si lacrimile lor, de multe ori acestea au un efect uimitor.
De neuitat cel mai frumos peisaj din viata ta, acolo unde te-ai simtit cel mai bine.
Nu uita oamenii pe care i-ai iubit sau te-au iubit fara sa stii tu sau ai stiut dar nu ai stiut sa ii pretuiesti, nu uita sa fii copil si sa zambesti chiar daca inima ta plange....
De neuitat..tot ce am scris si mult mai multe si mult mai multi....Astea sunt o parte din lucrurile pe care le consider eu de neuitat....Poate mai incolo voi mai adauga...Pentru tine ce e de neuitat?

3 comentarii:

Sagy, spunea...

True... viata e ceam mai frumoasa povara.

Troll spunea...

Singurii pe care ii tin minte sunt oamenii.
Peisajele, locurile, lucrarile de arta, ce am scris, ce am citit, astea le uit. Pentru a le putea redescoperi. Uit pana si locatia, amplasarea, autorul. Pentru a redescoperi din greseala sau intamplare aceleasi senzatii.

Anonim spunea...

eu prin personajul tau-ana te vad pe tine e ca o oglinda ceea ce iti doresti si a ceea ce simti asta cred eu