duminică, 2 martie 2008

Noaptea DJ-ilor

Aseară am fost la evenimentul organizat de The Mission, la Sala Polivalentă, unde au cântat şi mixat Chicane, M.A.N.D.Y, Jeff Mills şi Monochrome. A fost un specatacol reuşit per ansamblu

Am fost extrem de încântată să îi aud live pe cei de la Chicane, iar M.A.N.D.Y au fost o surpriză plăcută, reuşind să mixeze absolut extraordinar timp de 2 ore, publicul fiind încântat şi receptiv la muzica lor. Jeff Mills a fost cel care a încheiat, fiind adeptul genului trance, mai mult, mie una făcându-mi o mare plăcere să ascult, altora nu.

A fost un show bun, bine realizat, dar marea problemă a românilor nu s-a rezolvat şi şi-a făcut simţită prezenţa, şi anume problema sonorizării. Vă daţi seama că este puţin penibil să vezi cum în mijlocul unei melodii, cel de pe scenă îşi dă duhul şi pare ca şi cum ar fi cel mai bun mim, neştiind că publicul pe care a venit să îl încânte cu muzica lui, nu aude nimic, ba chiar unii îl huiduie şi fluieră. Aici a fost vina noastră, a organizatorilor, că nu reuşim să oferim condiţii bune de la început şi până la sfârşit.

Publicul...de toate genurile, toate vârstele,toate categoriile. Poate că şi faptul că preţul biletelor a fost mai mult decât accesibil, şi anume 35 de RON luat din timp, şi 50 RON la intrare. Tineri, fani clari ai lui Chicane, pasionaţi de muzica house şi evenimente de acest gen, persoane care au venit să mai bifeze unul în agenda evenimentelor.

Ceea ce mi-a plăcut este că fiecare se distra în voia lui, nimeni nu se uita la tine cum dansezi, cum eşti îmbrăcat sau ce telefon ai. Toţi,pur şi simplu se simţeau bine, majoritatea dansau, aşa cum ştiau, fie arătând ca şi cum erau în transă, fie simţind muzica.

Un eveniment destul de reuşit, muzică buna, impresie plăcută, dansat toată noaptea, cu siguranţă mă voi duce la evenimente de acest gen. Regrete celor care nu au putut ajunge. Vă pup şi vă propun să ascultaţi Chicane şi restul prezentaţi aici.

Niciun comentariu: