luni, 30 august 2010

And again, summer it's over!

Încă o zi şi adio vară. Iar ultimele două zile de vară par a fi mai degrabă,zile de toamnă. Dar într-un fel definesc foarte bine starea de amorţeală care te cuprinde când ştii că încă o vară a ajuns la final. Nici cei care nu prea iubesc vara nu pot să nu admită faptul că acest anotimp te schimbă, în perioada asta te comporţi altfel, esti mai dezinhibat, mai vesel şi mult mai optimist.

Cred că mulţi se gândesc la un bilanţ, ce am făcut vara asta?În cazul meu, cred că cel mai important este faptul că am reuşit să termin facultatea şi să îmi iau licenţa. Apoi, am ajuns în Sighişoara, cu o ocazie specială, oraşul în care îmi doream cel mai mult să ajung, din România. A meritat, nu mi-a înşelat aşteptările. Apoi, am tot făcut scurte plimbări în afara Bucureştiului. Iar la final, un concediu de 10 zile la mare, aici, pe litoralul românesc, deocamdată. Nu pot să mă plâng, am umblat puţin vara asta, m-am simţit extraodinar de bine oriunde am fost.

La capitolul ce am pierdut sau nu am reuşit să obţin vara asta, este vorba de o slujbă. Din păcate, vara asta a fost destul de moartă în ceea ce priveşte angajările şi încă mai caut un loc de muncă. Sper ca toamna asta să fie mai bogată din acest punct de vedere, căci vara a fost extrem de săracă. Bineînţeles, rămâne să caut în continuare şi să sper la mai bine.

Uitându-mă acum pe geam, ai zice că vara e doar o amintire, pare mai mult o zi urâtă şi mohorâtă de octombrie. De ce trebuie să se termine vara?

Niciun comentariu: