vineri, 8 octombrie 2010

Obiceiuri de toamnăToamna este urât afară, este un anotimp care mie îmi displace total. Nu simţi energia din jurul tău, nu vezi zâmbetele oamenilor, este mohorâtă vremea, iar soarele nu îşi mai face simţită prezenţa. Frigul şi ploaia te fac să râmâi fidel fotoliului tău comfortabil, preferând să râmâi în casă.

Acum ai cel mai bun prijej de a asculta muzica pe care încă nu ai avut timp să o asculţi, să citeşti cărţile pe care ţi le doreai de mult să le răsfoieşti, să arunci o privire prin dulap şi să pui ordine în acel haos. Toamna e un anotimp de tranziţie, dinspre cald către frig, dinspre distracţie către amorţeală. Seara, cafenelele sunt pline cu zâmbete, în căutarea unei ciocolate calde şi puţină căldură. Sunt la fel de pline ca vara, dar acum starea este cu totul alta, vara simţi vacanta, dorinţa de distracţie şi relaxare, acum observi acea atmosferă liniştită, în care fiecare caută un loc să se încălzească.

Păcat că nici măcar toamna nu mai este cum era odată....Nu mai apuci să vezi aleile umplute cu frunze multicolore, sub soarele capricios, nu mai simţi uşor, uşor cum puterea razelor lui scade. Acum, toamna devine mohorâtă încă de la început, cerul se închide şi devine gri, soarele e plecat mai tot timpul, iar ploaia şi vântul îşi fac de cap după cum vor ele.

Pentru a putea preveni o stare de apatie, vă recomand fie o carte bună, fie o ciocolată caldă alături de o persoană dragă, într-un loc primitor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Anonim spunea...

Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

- David